Adres Bilgilerimiz

Yenidoğan Mh. Abdi İpekçi Cd. No:89 Bayrampaşa / İSTANBUL / TÜRKİYE

info@gozvakfi.com.tr

Ulaşım Bilgileri & İletişim Formu TR

Sayfanın altında bulunan Form aracılığı ile Hastanemize bilgilendirme yapabilirsiniz.

KARTAL, BOSTANCI, KADIKÖY yönünden gelenler

Kartal, Bostancı, Kadıköy semtlerinden E-5 çevre yolundan Boğaz köprüsü istikametinde devam edilir, Köprüden sonra Mecidiyeköy, çağlayan adliyesi geçilir, Haliç köprüsünü geçtikten sonra ikinci sapaktan (Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa) sağa yol ayrımında yeniden sağ yol takip edilir. Bayrampaşa Sapağına girdikten sonra yol ayrımından sol taraf takip edilerek küçük bir tünelden geçilir. Tünelin çıkışından ilk sağa girip 100 metre kadar devam edildikten sonra tekrar sağa dönülür, köşede Bayrampaşa Göz Hastanesine ulaşmış olursunuz.

SULTANÇİFTLİĞİ, GAZİOSMANPAŞA yönünden gelenler

Sultançiftliği, Gaziosmanpaşa istikametinden gelecekler için, Edirnekapı minibüs yolu takip edilir. Bereç’i geçtikten sonra herhangi bir yere sapmadan devam edilir. Tuna lisesi ardından Kaymakamlık binasını ve köprüyü geçtiğinizde Bayrampaşa Göz Hastanesine ulaşmış olursunuz.

BEYLİKDÜZÜ, AVCILAR, YENİBOSNA, BAKIRKÖY yönünden gelenler

Beylikdüzü, Avcılar, Yenibosna, Bakırköy semtlerinden E-5 çevre yoluna bağlanarak Haliç köprüsü istikametine doğru giderken Topkapı sapağını geçtikten sonra; Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa tabelası takip edilir. Bayrampaşa Sapağına girdikten sonra yol ayrımından sol taraf takip edilerek küçük bir tünelden geçilir. Tünelin çıkışından ilk sağa girip 100 metre kadar devam edildikten sonra tekrar sağa dönülür, köşede Bayrampaşa Göz Hastanesine ulaşmış olursunuz.

EMİNÖNÜ, FATİH, AKSARAY yönünden gelenler

Eminönü, Fatih ve Aksaray civarından Vatan caddesine çıkılır. Vatan Caddesi üzerinde Emineyet Müdürlüğü ve Vakıf Gureba Hastanesi geçildikten sonra Otogar istikametine giderken Bayrampaşa sapağından içeri girilir. Yol ayrımına gelindiğinde sol taraf takip edilerek küçük bir tünelden geçilir. Tünelin çıkışından ilk sağa girip 100 metre kadar devam edildikten sonra tekrar sağa dönülür, köşede Bayrampaşa Göz Hastanesine ulaşmış olursunuz.

BAHÇEŞEHİR, İKİTELLİ, BAŞAKŞEHİR yönünden gelenler

Bahçeşehir, İkitelli, Başakşehir istikametinden; E-6 çevreyoluna bağlanın, Mahmutbey sapağından sonra sağdan Bağcılar, Otogar istikametine devam edin. Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa tabelası takip edilir. Bayrampaşa Sapağına girdikten sonra yol ayrımından sol taraf takip edilerek küçük bir tünelden geçilir. Tünelin çıkışından ilk sağa girip 100 metre kadar devam edildikten sonra tekrar sağa dönülür, köşede Bayrampaşa Göz Hastanesine ulaşmış olursunuz.

İletişim Formu

İletişim info@ozvakfi.com.tr