3 Temmuz 2024

Bursa’da yeni adresimiz Nilüfer ilçesinde hizmetinizdeyiz!

Yenilenen modern mimari yapımızla nitelikli sağlık hizmetlerimizi konfor ve ileri teknolojiyle birleştiriyoruz. Ulaşımı kolay, merkezi bir konumda, modern tıbbi teknolojilerinin öncüsü olmanın gururunu yaşıyoruz.

Göz Vakfı Nilüfer Göz Merkezi , Katarakt, Retina, Glokom, Oküloplasti ve Estetik Cerrahisi, Çocuk Göz Sağlığı, Kornea ve Kontakt Lens tanı ve tedavi uygulamaları ile göz sağlığı hizmeti sunmaktadır.

Göz Vakfı Nilüfer Göz Merkezi, alanında uzman profesyonel hekim kadrosuyla, titizlikle geliştirilen göz sağlığı hizmetlerinde referans bir kurum olmak özelliğini sürdürmektedir.

Detaylı bilgi ve randevu için (0224) 364 91 00 numaralı telefondan ya da  www.gozvakfi.com üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Göz Vakfı Hastaneleri Yayın Kurulu tarafından hazırlanmıştır.

Diğer Konulara Göz Atın
Geri Bildirim