Acil Sağlık Hizmetleri

10 Ocak 2022

Acil Sağlık Hizmetleri

Göz Acilleri; Ani gelişen hastalık, kaza, yaralanma ve benzeri durumlarda olayın meydana gelmesini takip eden ilk 24 saat içinde tıbbi müdahalegerektiren durumlar ile ivedilikle tıbbi müdahale yapılmadığı veya başka bir sağlık kuruluşunun nakli halinde hayatın ve/veya sağlık bütünlüğünün kaybedilme riskinin doğacağı kabul edilen durumlardır.

Bu durumlarda sağlanan sağlık hizmetleri acil sağlık hizmeti olarak kabul edilir.

Oftalmolojide (Göz Hastalıkları ) Göz Acilleri:

Göze birşey kaçması

Gözde Yabancı Cisim

Göze acil müdahale

Kimyasal madde ile temas

Göz kapağı yaralanma

Göz Kapağı Kesileri

Ani görme kaybı

Ani Görme Kaybı

Göz Tansiyonu (Glokom)

Göz Tansiyonu (Glokom Krizi)

Göz Vakfı Hastaneleri uzman hekimleri tarafından oluşturulan site bilgileri, Göz Vakfı Hastaneleri iletişim kurulu onayından geçmektedir. Kurumsal iletişim departmanı tarafından yayına alınmaktadır. Bilgilendirme amaçlı oluşturulan site içerikleri farkındalık yaratmak için hazırlanmıştır.Göz hastalıkları tanı ve tedavisi için uzman hekim görüşüne başvurmanız önerilmektedir.

Randevu almak için Bize Ulaşınız.
İletişim Bilgilerimiz