Göz Vakfı Sosyal Sorumluluk Projesi Kamu Spotu

3 Haziran 2022
Admin
Göz Vakfı Aydınlık Bir Yaşam İçin sloganı ile hizmet alanı görme kusurlarının giderilmesi olan girişimci ve hayırsever kişiler tarafından 1984 yılında kurulmuştur. Amacımız göz sağlığı ve hastalıklarında erken teşhis, doğru ve etkin tedavi uygulamaları ile sonradan olma körlükle mücadeledir. Vakıf hizmettir, insana hizmet , duyarlılık ve sosyal sorumluluk bilinci ile eğitime bilime ve ihtiyaç sahibi insanlara dokunmaya çalışıyoruz. Vakfımız herhangi bir kar amacı gütmeden,  sosyal  gelişim,  bilimsel gelişim ve evrensel gelişim ile modern  tıbbı teknolojilerin takipçisi ve öncüsü olmaya devam etmektedir.
 
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, göz  ve  göz sağlığının önemini belirtmek için hazırlanan kamu spotu  animasyon çizgi film çalışması  kamuoyunda göz sağlığına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için hazırlanmıştır. Animasyon çizgi film çalışması çocuk dergimiz olan Gözbebeğim  Çocuk Dergisi karakterlerinden uyarlanmış olup halkı bilinçlendirirken erken teşhis ve tedavinin önemini vurgulamak için tasarlanmıştır.
 

Önceliğimiz insan ve insan sağlığıdır.

Düzenli göz muayenesi önemlidir. Özellikle rutin göz muayeneleri çocukların okulda başarılı olmasına yardımcı olmaktadır. Erken teşhis bu dönemde önemlidir.Yine her yaş grubu için yaşam standartlarımızı olumsuz etkileyecek sağlık problemlerinin önüne geçecek tedbirleri almak toplumsal bilincimiz olmalıdır.Yılda en az bir kez göz muayenesi öneriyoruz.
 

Göz Vakfı

 

Göz Vakfı Hastaneleri Yayın Kurulu tarafından hazırlanmıştır.

Diğer Konulara Göz Atın
Geri Bildirim